AS Moon lähtee kauden toiselle puolikkaalle loistavista asetelmista, kun syyskierroksen jälkeen sarjasijoitus näyttää kolmatta sijaa eikä eroa kärjessä olevaan Kaarleenkaan ole yhtä sarjapistettä enempää. Todella tasaisessa sarjassa kaikki on toki vielä enemmän kuin auki, mutta mukavempi se on kevätkierrokselle kärjestä lähteä kuin hänniltä!

Kevätkierroksen avaukseen astelee vastaan aina vaarallinen ja aktiivista futsalia pelaava Joutsan Seudun Pallo eli tuttavemmin JoSePa. Liigassakin useamman vuoden menestyksekkäästi pelannut JoSePa on pelannut alkukauden yllättävän vaihtelevasti. Mukaan mahtuu yllättävää vierastappiota häntäpään joukkueisiin luettavalle TP49:lle, mutta ennen joulutaukoa tuli varoitus iskukyvystä kotivoitolla Kosovasta. Lisäksi alkukaudesta on kaatunut mm. PJK kovalla 1-4 vierasvoitolla, joten sarjan yhdestä ennakkosuosikista voidaan edelleen puhua JoSePa:n kohdalla! Pelaajistossa on kauden aikana hieman vaihtuvuutta ilmennyt joka varmasti vienyt osan terävyyden parhaimmasta futsalista, mutta hyvin valmennettu ja paljon yhdessä pelannut joukkue on aina vaarallinen poissaoloista huolimatta. Viime kaudelta on ainakin Moonissa muistissa molemmat keskinäiset ottelut, joissa JoSePa pesi Moonilla lattiaa 3-6 ja 7-4 voitoilla. Tätä lähdetään tällä kaudella kostamaan ja ensimmäinen mahdollisuus avautuu tänään lauantaina kotiparketilla klo 16.00!

AS Moonin kokoonpanossa on tässä ottelussa muutama valitettava poissaolo. Pian armeijan harmaisiin matkaava Miro Salmela on liigaparketeilla Sievi FS kirjoilla, mutta myös loukkaantumisrintama koki valitettavaa täytettä loman jälkeen. Kai Paakkarin polvi vihoittelee vanhasta vaivasta ja Kaitsu lepäilee ainakin tämän vkl varotoimena. Lisäksi maalivahdin tontilla hienosti pelannut Markku Niskala sai harjoituksissa valitettavan sääripotkun nekkuun ja tuloksena pienehkö murtuma ja hetkellinen pelitauko. Nämä avaavat toisaalta AS Moonin edustuksessa tänään tilaa uusille debytanteille rosterissa, kun kokoonpanossa esiintyvät ensimmäistä kertaa AS Moon Akatemian puolelta ponnistaneet 19v Miro Ala-Aho, 16v Hannes Syrjäpalo sekä maalivahtien jengiin leveyttä tuova 18v Ossi Siipola. Poitsut ovat toki edarin ringissä jo pitempäänkin mukana olleet, mutta nyt tehdään ansaitusti kaudelle debyytit pelitapahtumaan.

Ottelu starttaa Liikuntahallilla Naisten Ykkösen pelin jälkeen klo 16.00, otteluisäntänä toimii rakastettu MiiRA Oy! Raahen Citymarketin tukema kioski palvelee läpi viikonlopun ja otteluliput normaalisti. Vielä huomennakin futsal-nälkään on tarjontaa, kun AS Moonin P19 pelaa Liigassa Kemistä saapuvaa KePS vastaan su klo 14.00.

Tulkaahan avaamaan futsalvuosi 2024 rytinällä liikuntahallille! Lets futsal.