Naiset matkasivat sunnuntaina 28.1. Vaasaan kolmen pisteen kiilto silmissä. Ottelun alku lupasi hyvää keltapaidoille, kun maalipaikkoja availtiin useasti. Kulmatilanteesta hienosti syntynyt 1-0 maali (Lotta Iivonen) kiritti vierasjoukkueen johtoon. Kotijoukkue tasoitti pian pelin terävällä laukauksella suoraan takakulmaan. Kovin kauaa tasatilanteeseen ei tyydytty, kun seuraava keltaisten maali odotti heilahtamista verkkoon. Lopulta maalinteossa onnistui Annika Karhu. Ottelun aikana nähtiin toistamiseen vaasalaisten kavennus kulmapotkusta. Tasatilanteesta kotijoukkue ei kuitenkaan päässyt nauttimaan minuuttiakaan, kun Isla Hirvonen ilmiömäisellä haltuunotolla tarjosi voittomaalin Riina Kluukerille.

Raahelaiset kokivat jälleen vieraan kentän tuomaa yllätyksellisyyttä. Tällä kertaa haasteeksi muodostui pieni ja tiivis kenttä, joka avasi vastahyökkäystilanteita molempiin päihin. Voiton jälkeen katseet suunnataan seuraavaan kotipeliin, jossa Raaheen matkustetaan Kälviältä. Viimeisin kohtaaminen päättyikin tiukkaan voittoon.

Kolme pistettä maistui makealta💪