Moonin kevään voittoputki jatkuu edelleen, kun lauantaina pelattiin As moonin kotiparketilla. As Moon – Tarmo peli päättyi 4-1 lukemiin. Mooni pääsi tuulettamaan ensimmäisen kerran kun Isla Hirvonen syötti kulmasta Pihla Raitaselle, joka laittoi pallon sisään. Tässä vaiheessa peliä oltiin pelattu vähän reilu minuutti.

Pihla Raitanen aloitti kotijoukkueen maalinteon. Isla Hirvosen syöttömylly ei pettänyt tänäänkään. 📸 Irga Paulin

Tarmo pääsi tasoittamaan pelin vielä juuri ennen, kuin summeri soi puoliajan merkiksi. Tarmo ei päästänyt Moonia todellakaan helpolla, joukkue pisti kaiken peliin.

Toisella puoliajalla Lotta Iivonen pääsi tuulettamaan hienoa osumaansa, jonka Isla Hirvonen syötti hyökkäyspään sivurajasta. Toinen Moonin maali syntyi ajassa 30.33.

Kapteeni Iivonen siirsi kotijoukkueen johtoon, ehkä kauden komeimmalla maalilla. 📸 Irga Paulin

Seuraava osuma tuli ajassa 36.39. Maalista vastasi Aada Lahti, joka kuljetti pallon omasta päästä vastustajan maalille. Maalivahti sai torjuttua ensimmäisen vedon, mutta toiseen vetoon maalivahdilla ei ollut enään mitään mahdollisuuksia. Viimeisestä maalista vastasi myös Aada Lahti, joka pääsi laittamaan pallon tyhjiin, kun Tarmo yritti pelata liivillä siinä onnistumatta. Aadan osuman jälkeen ei peliaikaa jäänytkään kuin 3 sekuntia.

Aada lahti viimeisteli pelissä kaksi maalia 📸 Irga Paulin.

Ensi viikon sunnuntaina Moonin matka on kohti Seinäjokea, jossa sarjataulukon kärki ottaa Raahelaiset vieraakseen. Peli alkaa kello 15. Seinäjoki johtaa sarjaa. Seinäjoen ja As moonin piste ero on seitsemän pistettä, toki Seinäjoki on pelannut ottelun vähemmän.

3 pistettä ja katseet kohti seuraavaa ottelua 💪