AS Moon kohtaa viikonloppuna melkoisen haasteen, kun joukkue matkustaa sarjaa johtavan FC Seinäjoen kotiparketille. Seinäjoki varmisti edellisenä viikonloppuna jatkosarjapaikan voittamalla FC Hertan 13-0. Moon on tällä hetkellä sarjassa toisena. Seinäjoki pelaa loistavaa kautta. Joukkue on menettänyt sarjassa pisteitä ainoastaan kerran, kun FC OPA voitti Seinäjoen kevätkierroksen avauspelissä. Joukkueen paras pistenainen on 10+11 -tehot iskenyt Moonin entinen pelaaja Jessica Karjalainen. Joukkueesta löytyy kuitenkin ratkaisuvoimaa laajalta rintamalta.

AS Moon on ollut kevätkierroksen paras joukkue voittamalla kaikki viisi pelaamaansa ottelua. Joukkueen tarkoitus onkin jatkaa pitkää voittoputkea Seinäjoella viikonloppuna. Moonin ja Seinäjoen välinen kohtaaminen Raahessa alkukaudella päättyi Seinäjoen 1-3 -voittoon. Aikaisempina kausina Seinäjoella pelatut ottelut ovat olleet Moonille tervanjuontia. Sunnuntaina Moonin tarkoitus on kuitenkin murtaa Seinäjoen kirous ja jatkaa kevätkierrosta voittojen tiellä.