AS Moonin voittoputki katkesi sunnuntaina, kun FC Seinäjoki veti pidemmän korren lohkon kärkikamppailussa.

Ottelu oli juuri niin tasainen kuin saattoi odottaa. Seinäjoki pääsi juhlimaan avausmaalia ajassa 4.40, kun Doe Meh onnistui vetämään pallon Moonin parhaana palkitun Petra Niemisen vartioimaan maaliin. Harmillinen osuma ratkaisi käytännössä illan kamppailun. Pelin ensimmäinen puoliaika jatkui tasaisissa merkeissä Seinäjoen onnistuessa luomaan Moonia enemmän maalipaikkoja.

Toisella puoliajalla Moon sai tilanteita luotua Seinäjoen maalille. Huippupaikkoihin Moon ei kuitenkaan päässyt. Moon rikkoi tuomareiden mielestä ottelussa Seinäjokea enemmän. Seinäjoki pääsikin kokeilemaan rangaistuspotkua Moonin riketilin täytyttyä, mutta Nieminen torjui Seinäjoen yrityksen. Seinäjoki ratkaisi ottelun lopullisesti Moonin pelatessa liivillä. Seinäjoen osumien myötä lopputulokseksi jäi 3-0 ja Moon lähti kotimatkalle tyhjin käsin. Ottelu oli tapahtumarikas ja molempien joukkueiden tunteet kuumenivat ajoittain. Valitettavasti Seinäjoen vaihtopenkiltä ruvettiin jopa huutelemaan asiattomuuksia Moonin pelaajille.

Tappio ei vielä romuttanut Moonin mahdollisuuksia jatkosarjapaikkaan, sillä jatkopeleihin pääseminen on Moonin omissa käsissä. Voittamalla molemmat jäljellä olevat ottelunsa Moon varmistaa jatkosarjapaikan.