Kausi 2023-2024 saatiin pelattua päätökseen ja aikamoinen trilleri saatiinkin aikaan n. 350-päisen kotiyleisön edessä. Vaikkei tässä pelissä itse peli ollutkaan se pääasia, vaan kahden herrasmiehen upean uran päätös, niin kyllähän loppuhetken tappio hetken kirpaisi. Avausjaksolla tuhlailtiin toistakymmentä maalipaikkaa, ja tehtiin samalla vastustajan maalilla myös uransa päättänyttä Kristian Kurkimäkeä sankariksi lukuisilla torjunnoilla. Samalla Sport iski kliinisesti paikan tullen palloa sisään ja tauolla oltiinkin yllättäen 1-3 tappiolla. Toisen jakson alkuun kenties Bablon biisi soinut keltamustien korvissa kun heti jakson alkuun lahjoitettiin suoraan aloituksesta lapaan ja peli 1-4.

Mutta tämän jälkeen saatiin varmasti yleisöllekin ikimuistoisia hetkiä. Kruununa toki kiriminen jo 5-4 johtoon ja maalintekijöissä uransa päättäneet Keinänen&Patanen. Selostuspari Remahl/Alanen huusivat äänijänteensä limitille ja hallissa helvetinmoinen karnevaali, KIITOS siitä <3 Kannattaa katsella ottelutallenteesta ainakin toinen jakso ja loppuhetken dramatiikkaa vaikka Vaasaan pisteet lopulta matkasivatkin 5-6 ryöstöllä.

Kahden ikonin juhlallisuudet ja puheet löydettävissä myös alla olevasta ottelutallenteesta lopuksi

OTTELUTALLENNE TÄSSÄ

Mutta antaa kuvien puhua puolestaan ja jätetään isommat raapustelut nyt tähän. Kiitos kaikille mukana eläneille läpi kauden; pelaajista ja valmentajista aina talkooporukkaan ja koko seuran väkeen. Kiitos yhteistyökumppanit ja aivan mahtava yleisö. Nyt levätään hetki ja aletaan rakentamaan huhtikuun aikana jo tulevaa! Ensi kaudella isketään AS Moon takaisin sarjan kärkipäähän.

(C) Irga Paulin
(C) Irga Paulin
Raahen Pepe Jurgens <3
Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus <3
Last dance (C) Juha Ahola
Jaakko Kauppila oli raikkaalla jalalla läpi ottelun. Kahdesti läpiajossa mutta molemmilla kerroilla Kurkimäki oli ovelampi(C) Irga Paulin
Täysillä ladonseinään (C) Irga Paulin
Kapteeni Knuutinen antoi jälleen kerran kaikkensa peliin.
Lähemmäs 350 silmäparia hallilla päätöskierroksella. KIITOS läsnäolosta ja tuestanne. (C) Irga Paulin
Keinänen sytytti hallin 3-4 kavennuksellaan. Pallo pomminvarmasti taka-alueeta sisään (C) Irga Paulin
JP Patanen paukutteli ensin loopeista pari kertaa ohi ennenkuin vasurin tykinkuula toi pelin 4-4 tasoihin. Terkut tukijoukoille.
Aittola iski taas pari maalia. 5-4 osuma pari min ennen loppua ei kuitenkaan nyt riittänyt. Hieno kausi Temeltä anyways!
Ottelun lopuksi herkistelyt ja vielä kerran yhteishuuto kapteeni Patasen johdolla…(C) Irga Paulin
Knuutinen muisteli pitkää taivalta tutkapariensa kanssa. (C) Irga Paulin
Pakolliset jerryt jäähyväispuheeseenkin (C) Irga Paulin
Hallituksen Ari Jortama osoitti kiitostaan.
Hanat aukesi viimeistään tässä kohtaa..
Kiitos Marko <3
Kohti tulevaa! (C) Irga Paulin